Technical installation specialists

Onze aanpak

Onze aanpak

Project op Maat

Elk project start met een idee. Samen gaan we met een holistische benadering in nauwe samenwerking de fundamenten en karakteristieken bepalen van uw project. Zo passen we elk aspect van het project, van advies tot nazorg, aan op uw wensen en noden.

Advies & planning

Onze Belofte

Na een introducerend gesprek, samen met klant, architect of bouwheer, gaan we alvast van start met een studie op maat, conceptbepaling en offerte.

Deze volgens uw wensen nauw aangesloten op onze interne processen voor uitvoering.

Advies & planning

Onze Belofte

Bij Desauw begrijpen we dat de wereld van installaties en technologie voortdurend evolueert.

Als toegewijd installatiebedrijf is onze belofte om u niet alleen de beste begeleiding te bieden, maar ook om u te helpen bij de naadloze integratie van toonaangevende technieken.

Installatie & Integratie

Als Totaalconcept

We staan niet alleen voor technologie, maar voor complete oplossingen. Onze focus ligt op totaalintegraties van elektricteit, HVAC, sanitair en nog veel meer.

Een gecoördineerde installatie van deze technieken is hierbij voor ons van vitaal belang. Van installatie volgens op maat gemaakte plannen tot oplevering maar ook uitleg aan klant werken we aan een totaalontzorging van het proces.

Installatie & Integratie

Als Totaalconcept

We staan niet alleen voor technologie, maar voor complete oplossingen. Onze focus ligt op totaalintegraties die uw leven gemakkelijker maken.

Onze aanpak gaat verder dan alleen het technische aspect. Als installatiebedrijf streven we ernaar om u te ontzorgen. Vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van het project en daarna, zorgen we voor een soepele ervaring.

Service & nazorg

Optimalisatie in nazorg

Als installatiebedrijf bieden we een complete ervaring die zich uitstrekt tot in de toekomst. Onze belofte gaat verder dan de initiële implementatie. Zo kunnen we samen verder bouwen aan uw investering zorgend voor een blijvend rendement en ultiem comfort.

Dit betekent dat we aan uw zijde blijven, lang nadat de installatie is voltooid. Ons team van experts staat paraat om ervoor te zorgen dat uw systemen optimaal blijven presteren. Van regelmatig onderhoud tot snelle respons op eventuele complicaties, we zorgen ervoor dat uw gemoedsrust behouden blijft.

Contact

Klaar voor uw project?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en stem met het project verder af.