Cobot: Digital coworking tool

Cobot is een online digital tool die de totaalintegratie van coworking aanpakt en dit dus moet vergemakkelijken voor iedereen uit welke sector dan ook die zich in een “cowork space” bevind.

Eerst en vooral is de belangrijkste feature van Cobot de planning, net zoals ieder andere tool is deze heel uitgebreid en gedetailleerd maar Cobot probeert nog wat verder te gaan. Zo kan de planning ingesteld zijn met lokalen die kunnen geboekt worden waarbij het eventueel bedrag voor de boeking allemaal automatisch gebeurt via Cobot.

Een uitbreiding hierop is het “invoice systeem” zo neemt Cobot de factuur regeling tegenover klanten of coworkers helemaal op zich. Cobot regelt de betalingen die dus zowel via online tools als de gewone credit card kunnen worden uitgevoerd. Dit vermijdt dan ook heel veel papierwerk die eigenlijk tegenwoordig helemaal niet meer nodig is.

De controle van deze feature kan natuurlijk manueel gebeuren maar Cobot heeft hier ook nog iets voor gevonden, zo connecteerd Cobot met de wifi van de coworking space en controleert het wanneer de je coworking binnenkomen en checken deze dan meteen in. Dit is heel handig als de we over grote ondernemingen spreken waar niet iedereen elkaar meteen kent. Verder kan dit dan ook aan de hand van “swipe cards” geïntegreerd worden.

Ook kan Cobot natuurlijk helemaal gepersonaliseerd zijn aan de hand van jouw onderneming huisstijl, dit aan de hand van de white-label customisation optie die je de mogelijkheid heeft om alle kleuren aan te passen en jouw logo te integreren in de online tool.

Een laatste en misschien nog één van de sterkste features van Cobot is data verzamelen, Cobot verzamelt de data van elke member en houd deze bij in grafieken. Zo kan je precies zien wanneer je coworkers aan het werk zijn en welke opdrachten zij al hebben verricht.

Check Cobot uit hier:  https://www.cobot.me/

Geef een antwoord