GaryVee Podcast: Why you need to start storytelling today

Om te starten begint GaryVee meteen met het uitleggen van “influencer” trend en hoe de hedendaagse “influencers” nog maar het begin zijn. Zo zullen er zijn die dit nog beter aanpakken en zo ook de meest geweldige deals zullen verkrijgen. Verder spreekt hij over het internet in het algemeen en hoe deze tegenwoordig nog steeds onderschat word op basis van marketing.

GaryVee spreekt verder over storytelling in lokale bedrijven die ook niet meteen heel “modern” of “leuk” lijken. Een voorbeeld die gegeven word is een garage die auto’s verkoopt. Hier geeft hij dan ook meteen de tip dat deze aan storytelling moet doen. Dit aan de hand van een adverteren op sociale media met filmpjes rond de film “Taxi” in hun garage. Midden in de filmpjes geeft je dan ook een informatie segment die de klanten uitlegt hoe deze bepaalde dingen doen en deze de garage kunnen bereiken.

Het volgende segment gaat over business brands en personal brands en waarin mensen precies moeten investeren. Het antwoord is simpel en is beide als je beide wil opbouwen. Dit gaat over een bedrijf die gebaseerd is op een man zijn naam en deze heeft dan ook lezingen rond bepaalde onderwerpen. Zijn personal brand staat al sterk maar als business is er nog niet veel. Om dit verder op te bouwen zou dit wel veel investeringen vragen maar op lange termijn zal beide succesvol zijn en is het goed op te blijven investeren in beide brands.

Een laatste segment gaat over de sociale media en hoe deze uiteindelijk minder effectief zal worden en eindigen waar reclameborden vandaag zijn. Hij legt uit hoe hij uitkijkt naar de dag dat sociale media voorgeprijsd is en hoe deze niet langer de moeite zal zijn binnen een 10 jaar. Hij doet geen precieze uitingen rond een nieuw platform voor marketing en influencing maar kijkt er zeker volop naar uit!

Geef een antwoord