Disciplines

Duurzame oplossingen

duurzame oplossingen

Slim & Comfortabel laden

De toekomst is elektrisch, ook bij Desauw. Om te profiteren van duurzame mobiliteit bieden we een breed gamma aan van laadpaal opties aanpasbaar naar uw stijl en visie. 

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een snelle en veilige installatie van de laadpaal, met de juiste elektrische aansluiting en bekabeling.

duurzame oplossingen

Energie opslaan

Om optimaal gebruik te maken van zonne-energie, is het raadzaam om de energie van zonnepanelen op te slaan in een thuisbatterij. Indien men overdag afwezig is voor werk of andere activiteiten, blijft de opgewekte zonne-energie onbenut. 

Overdag produceren zonnepanelen aanzienlijk veel energie, terwijl het voornamelijk in de ochtend en avond is dat er elektriciteit verbruikt wordt. Hierdoor blijft men afhankelijk van het net om aan de resterende elektriciteitsbehoefte te voldoen, wat gepaard gaat met extra kosten.

Bouwend op andere slimme apparaten integreren we deze binnen het totaalplaatje.

Duurzame oplossingen

Warmen op de beste manier

Een aangenaam en gezond binnenklimaat is essentieel en daarom is airconditioning tegenwoordig onmisbaar.  

Ons team van deskundige adviseurs helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor elke ruimte. Of u nu op zoek bent naar verkoeling in de zomer of verwarming in de winter, wij zorgen voor het gewenste klimaat.

Contact

Interesse in de voordelen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en stem met ons het project verder af.