Peer-Assessment

Een groot deel van de richting Netwerkeconomie is natuurlijk groepswerken, zo hebben we er tijdens het eerste semester van de richting veel gemaakt en gepresenteerd. Deze groepswerken, sommige nog steeds “In Progress”, hebben ons dan ook al veel geleerd over onszelf en onze medestudenten.

Zo heb ik geleerd dat ik wel een sterke groepswerker ben maar vooral een late starter kan zijn, dit past dan ook niet altijd samen met andere studenten, die hun werk dan ook wat meer willen verspreiden. Wanneer dit zich voordoet probeer ik dan wel mijn werk te doen in mijn groepsleden hun tijdschema waardoor ik niet meteen het efficiëntst werk. Een tweede punt dat ik ondervind in de groepswerken is dat ik toch wel een kritisch oog heb, zo maken enkele studenten hun deel van het groepswerk af maar kom ik meestal er nog tussen om de puntjes op de i te zetten, zowel in het visueel  als in het praktische aspect van de opdracht.

In het algemeen gaan de groepswerken binnen de richting heel vlot en ben ik dan ook altijd heel tevreden met het werk die mijn groepsleden aan het werk toevoegen.

Geef een antwoord