Technical Installation Specialists

Onze Disciplines

Desauw hanteert een totaalintegratie van technieken, waarbij hij verschillende disciplines combineert om tot een uitgebreid en divers resultaat te komen.

Dit zorgt voor een unieke en innovatieve benadering van zijn ontwerpprojecten.

 

Disciplines

Totaalintegratie van Technieken

Desauw is een totaalintegrator van technieken die het verschil maakt door een complete oplossing te bieden voor technische uitdagingen. Of het nu gaat om elektrotechniek, klimaatbeheersing, automatisering, of sanitair, Desauw heeft de kennis en ervaring om verschillende technologieën naadloos te integreren in een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing.

Disciplines

Systeemintegratie

Met een uitgebreide kennis in systeemintegratie bieden we oplossingen om software, hardware en netwerken naadloos te integreren in woningen waarbij Domotica (BMS)  gehanteerd word.

We bieden integratieoplossingen voor procesbeheer, automatisering, energie om ervoor te zorgen dat de energieopbrengsten soepel en geoptimaliseerd verlopen.

Disciplines

Elektriciteit

Desauw installeert elektrische systemen voor een breed scala aan toepassingen, waaronder verlichting, verwarming en airconditioning, beveiliging, communicatie, en energiebesparing.

Met onze expertise en ervaring bieden we innovatieve en duurzame oplossingen voor de elektrische behoeften van hun klanten in woningen, kantoren en andere commerciële ruimtes.

Disciplines

Beveiliging

Zowel installatie en integratie beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, bewakingscamera’s en toegangscontrole om ervoor te zorgen dat woningen, kantoren en andere commerciële ruimtes veilig zijn.

Met ook oplossingen voor brandbeveiligingssystemen om branden te voorkomen en detecteren.

Disciplines

HVAC & Sanitair

Bij HVAC & Sanitair zijn oplossingen die gericht zijn op het maximaliseren van comfort en duurzaamheid essentieel.

Bouwend op ons jarenlange expertise, werken we hierbij totaalconcepten uit die zowel innovatief als creatief aangepast zijn op uw noden.

Disciplines

Duurzame oplossingen

Inzet op het nieuwe ecosysteem is van essentieel belang. Hierbij werken we aan nieuwe manieren om uw duurzame energie te optimilizeren.

Aan de hand van installatie maar ook optimalisatie is het voor ons belangrijk om een voortrekkersrol te spelen in de energietransitie. 

Contact

Klaar voor uw project?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en stem met ons het project verder af.