Desauw

Over ons

Onze geschiedenis

Sinds 1862'

Jules Desauw begon in 1862 als loodgieter en richtte ‘Maison Jules Desauw’ op. In 1916 nam Albert Desauw de zaak over en verlegde de focus naar elektrische installaties met ‘Algemeene Barnkrachtondernemingen A. Desauw – Carlier’.

Desauw Henri nam in 1949 de zaak over en combineerde voor het eerst sanitaire en elektrische installaties. NV Desauw ontstond in de jaren ’90 en in 2007 koos de huidige generatie resoluut voor Desauw als installatiebedrijf van alle technieken.

De geschiedenis van Desauw toont ambitie, drijfkracht en doorzettingsvermogen, wat naadloos tot de missie van Desauw leidt.

Onze belofte

Innovatie & totaalzorg

Desauw wil uw toonaangevende partner zijn in technieken. Van idee tot uitvoering, begeleiden we u bij het kiezen van de beste technieken en afwerkingsmaterialen.

Met oog voor de laatste trends en toekomstige behoeften zorgt ons team voor een onberispelijke uitvoering en hoogwaardige afwerking.

We blijven ook na de oplevering van het project beschikbaar voor vragen, bijsturing en onderhoud. Want we streven naar een levenslange partnerschap met onze klanten.

Desauw engineering

Onderbouwd in studie

Vanuit Desauw die kan rekenen op jarenlange ervaring in technieken is Desauw Engineering ontstaan. 

In 2014 opgericht, groeide dit bedrijf uit de kennis en ervaring van Desauw maar ook de maatschappelijk behoeftes en evoluties.

Desauw Engineering biedt studie, advies en projectopvolging voor technieken zoals elektriciteit, verwarming en beveiliging. Hiermee vertalen we ideeën naar voorstellen en plannen en streven we ernaar om toonaangevend expert te blijven in technische integratie van A tot Z.

Contact

Klaar voor uw project?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en stem met ons het project verder af.