Over ons

Installation Specialists

Onze geschiedenis

Sinds 1862'

In 1862 kan Desauw zijn oorsprong vinden wanneer Jules Desauw ‘Maison Jules Desauw’ oprichtte.

Later, in 1916, nam Albert Desauw de onderneming over en verlegde de focus naar elektrische installaties met ‘Algemeene Barnkrachtondernemingen A. Desauw – Carlier’. Als visionair gebruikte Albert toen al zijn multitechnische aanpak.

In 1949 volgde Henri Desauw, als derde generatie, hem op en legde fundering voor komende innovaties.

1994 typeert zich dan weer voor de begindatum van Desauw zoals het nu is. Hier ontstond Desauw NV en in 2007 koos de huidige generatie resoluut voor het bedrijf als integrator van alle technieken.

Momenteel is het zussen team Vera en Els Desauw aan het roer met ambitie en drijfkracht voor komende innovaties.

Onze geschiedenis

Sinds 1862'

Jules Desauw begon in 1862 als loodgieter en richtte ‘Maison Jules Desauw’ op. In 1916 nam Albert Desauw de zaak over en verlegde de focus naar elektrische installaties met ‘Algemeene Barnkrachtondernemingen A. Desauw – Carlier’.

Desauw Henri nam in 1949 de zaak over en combineerde voor het eerst sanitaire en elektrische installaties. Desauw koos in 2007 er resoluut voor om een installatiebedrijf van alle technieken te worden.

De geschiedenis van Desauw toont ambitie, drijfkracht en doorzettingsvermogen, wat naadloos tot de missie van Desauw leidt.

Onze belofte

Innovatie & totaalzorg

Desauw wil uw toonaangevende partner zijn in technieken. Van idee tot uitvoering, begeleiden we u bij het kiezen van de beste technieken en afwerkingsmaterialen.

Met oog voor de laatste trends en toekomstige behoeften zorgt ons team voor een onberispelijke uitvoering en hoogwaardige afwerking.

We blijven ook na de oplevering van het project beschikbaar voor vragen, bijsturing en onderhoud. Want in onze aanpak streven we naar een levenslange partnerschap met onze klanten.

Studiedienst Desauw

Onderbouwd in studie

Als studiedienst kunnen we steeds rekenen op een constante wisselwerking tussen onderzoek en uitvoering van diverse projecten.

Van nieuwbouw tot renovatie bevestigd door validatie.

Onze studiedienst biedt studie, advies en projectopvolging voor technieken zoals elektriciteit, verwarming en beveiliging. Hiermee vertalen we ideeën naar voorstellen, offertes en plannen.

We streven ernaar toonaangevend expert te blijven in technische integratie van A tot Z.

Desauw engineering

Onderbouwd in studie

Vanuit Desauw die kan rekenen op jarenlange ervaring in technieken is Desauw Engineering ontstaan. 

Desauw Engineering biedt studie, advies en projectopvolging voor technieken zoals elektriciteit, verwarming en beveiliging. Hiermee vertalen we ideeën naar voorstellen en plannen en streven we ernaar om toonaangevend expert te blijven in technische integratie van A tot Z.

Contact

Klaar voor uw project?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en stem met het project verder af.